Leverings informasjon

SHIPPING:

Bestillinger kan ta fra 24 til 36 timer å behandle. Når bestillingen er behandlet vil du motta e-postvarsling med forsendelse sporingsnummer. Alle leverings standarder begynne når du mottar denne e-posten. Hvis bestillingen er gjort etter 15:00 CST på fredag ​​eller i helgen, tidligst det vil skipet er mandag.


"Standard" Delivery

Med mindre en rask service er forespurt, bør bestillingen kommer du snart fra gang du mottar e-post frakt bekreftelse.

Levering til postboksadresser bestillinger vil ikke bli sendt til en postboks. Alle bestillinger må ha en gyldig non-PO box adresse i USA.

Hvis retur rette elementer for en refusjon: Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes. Vi vil ikke dekke frakt kostnaden for avkastning eller utveksling av riktig rekkefølge pakken, vil du være ansvarlig for frakt og håndtering kostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser eller anholdt av skikker.

Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen vi sende deg, hvis det ikke er riktig adresse, er vi ikke ansvarlig for tap som følge av saken.


RETURRETT

På grunn av det faktum at våre produkter er kjøpt over Internett, kan ikke prøves på forhånd og er kjøpt området usett, har vi utviklet følgende avkastning og utveksling politikk for kundeservice formål. Selvfølgelig håper vi at du er fornøyd med valget ditt. Hvis en eller annen grunn ikke er fornøyd med valget ditt, er vår retur og bytte politikk som følger:


For retur:

Elementer kan returneres for refusjon eller bytte med 7 dager etter datoen for mottakelsen. Men grunnen for avkastning forårsaket av deg selv (f.eks, størrelse, farge du velger), ikke kan aksepteres. Avkastning kan sendes tilbake innen 7 dager etter mottak, må alle returnerte varer aldri vært brukt og i ny tilstand. Alle returnerte pakker må være forsikret. Som for retur rette elementer for en refusjon: alle returnerte elementer er underlagt en 5% bank ekspedisjonsgebyr og fraktkostnader. Kjøpere er alltid ansvarlig for fraktkostnader. Sepcial omstendigheter kan kreve samarbeid med bedriftens forretningspartnere. For mer informasjon, vennligst kontakt vår kundeservice.


For Exchanges:

Vi godtar bare utveksling for nye og aldri brukt elementer med alt tilbehør og emballasje. Vennligst send tilbake varene innen 7 dager etter mottak. Alle avkastnings pakker må være forsikret, utveksling vil bli sendt ut i løpet av 5-7 dager etter at avkastningen er mottatt. Kjøpere er alltid ansvarlig for fraktkostnader.

 
Viktig melding:

1. Selv om vi gi 100% problemfri gratis returrett, med tanke på tid og penger tidkrevende, vi sikkert sette pris på om du kan gjøre alle dine spørsmål og bekymringer klare før du bestiller.

2. Ta kontakt med vår kundeservice først for å få returadresse.

3. Vi vil ikke være ansvarlig for tape dersom returnert pakken tapt under transporten, må originale postkontor kvittering holdes å kreve erstatning.